Uutiskirjekisa kuukausittainen säännöt

Kuukausittaisen uutiskirjekisan säännöt 2023

Tilaa Lelukirjan uutiskirje ja voita lelupalkinto – arvonnat kuukausittain!

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit
Toyrock Oy, Mainostoimisto SST

2. Arvonta
Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua tilaamalla Lelukirjan uutiskirjeen sekä jättämällä voimassa olevat yhteystiedot. Arvonta suoritetaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken.

Arvomme vuoden 2023 loppuun asti joka kuukausi lelupaketin (arvo 50 euroa) uutiskirjeen tilanneiden kesken. Jokainen uutiskirjeen tilaaja on automaattisesti mukana kuukausittaisten lahjakorttien arvonnassa vuoden loppuun saakka!

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Palkinnon (tavarapalkinnon) arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen ilmoittamiensa yhteystietojen kautta kymmenen (10) arkipäivän kuluessa, Toyrock pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto toimitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä, arvonta suoritetaan kuukausittain.

3. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Toyrock Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 1.1.–31.12.2023 välisenä aikana lelukirja.fi-sivuilla. Uutiskirjeen tilattuaan tilaaja osallistuu automaattisesti arvontaan koko kampanjan ajan.

5. Osallistuminen
Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua tilaamalla Lelukirjan uutiskirjeen sekä jättämällä voimassa olevat yhteystiedot sivustolla sille varatulle paikalle.

Tilatun uutiskirjeen voi peruuttaa koska vain, mutta arvontaan osallistuminen edellyttää uutiskirjetilauksen voimassa oloa kampanja-ajan.

Osallistuminen katsotaan alkaneeksi uutiskirjeen tilausajankohdasta. Osallistua ei voi takautuvasti aikaisemman kuun kilpailuun, vaikka arvontaa ei olisikaan vielä sen osalta suoritettu.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Toyrock Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely
Arvontaa varten annetut tiedot tallennetaan vain voitosta ilmoittamiseen, eikä niitä käytetä markkinointiin. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia.

Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

9. Muutokset
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Verkkokaupat

Julkaisija

Toyrock

HUOM! Hinnat ovat suositushintoja ja ne voivat vaihdella myymäläkohtaisesti, samoin kuin valikoima. Muutokset Lasten Suuren Lelukirjan tuotetietoihin ovat mahdollisia. Jos haluat tietää leluista lisää, paikallinen lelumyymälä on paras asiantuntija.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa painovirheistä. Arvonlisävero ja maksut voivat muuttua.

Seuraa meitä: