Leikkejä Halloweenjuhliin

Keksi lennosta hauskin asu -kilpailu

Kerää kaapeistasi kaikki vanhat hatut, takit, peruukit, hiuskoristeet ja tilpehöörit mitä voit vain kuvitella ja aseta ne isoon laatikkoon. Älä unohda vessapaperirullaa! 

Jokainen lapsi tai lapsiryhmä saa aikaa muutaman minuutin ja tarkoituksena on keksiä hauska, pelottava tai hullunkurinen hahmo. Paras idea voittaa!

Muumion paluu -joukkuekisa

Jaa lapset kahteen ryhmään ja anna molemmille ryhmille pari rullaa vessapaperia. Än-Yy-Tee-NYT ja kilpailu pystyyn kumpi ryhmä saa nopeimmin muodostettua itsestään ison muumioveistoksen. Kaikkien ryhmän jäsenten täytyy olla muumioituna yhteen.

Muista kuitenkin, että vessapaperin voi käyttää vielä leikin jälkeenkin. Ohjeista siis muumioita varomaan paperin rikkoutumista. Lisäpisteitä saa se joukkue, jolla on koko rulla tallessa ilman repeytymistä leikin jälkeenkin.

Tätä leikkiä voi koittaa myös kotosalla yksilökilpailuna, tai vaikka vanhemmat vastaan lapset.

Karmaiseva Halloweenlaulu

Valitkaa joku hauska kappale, vaikkapa “Leijonaa mä metsästän” ja koittakaa yhdessä sanoittaa se uudelleen niin, että kappaleesta tulee karmivan kauhea. Hui! 

Lisätkää mukaan pääkalloja, kolisevia luita ja mätäneviä hiirenhönkäyksiä, yäk. Laulakaa sitten uusi kappale ääneen karmivilla äänillä ja keksikää mukaan vaikka hurja tanssi.

Jalka hämähäkille

Piirrä isolle paperille tai pahville iso musta pallo, jolla on kaksi kiiluvaa silmää. Sitten tee neljä sinistä ja neljä punaista jalkaa pahvista, joihin kiinnität sinitarraa. 

Vanha tuttu “aasille häntä” -leikki toimii myös joukkuepelinä. Sidotaan silmät yhdeltä joukkueen jäseneltä ja muut saavat ohjata häntä äänin laittamaan paikalleen hämähäkin jalkoja. Lopuksi katsotaan, kummat jalat ovat paremmin paikallaan, siniset vai punaiset. Tai onko hämyrillä jalkoja ollenkaan!

Verkkokaupat

Julkaisija

Toyrock

HUOM! Hinnat ovat suositushintoja ja ne voivat vaihdella myymäläkohtaisesti, samoin kuin valikoima. Muutokset Lasten Suuren Lelukirjan tuotetietoihin ovat mahdollisia. Jos haluat tietää leluista lisää, paikallinen lelumyymälä on paras asiantuntija.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa painovirheistä. Arvonlisävero ja maksut voivat muuttua.

Seuraa meitä: