Ladattavat naamarit

Hämähäkki

Yhdistä kokomustaan asuun ja lisää neljä jalkaa. Hämähäkeillä on yhteensä kahdeksan. 

Lataa naamari täältä >>

Frankenstein

Yhdistä kokomustaan asuun ja vetäise päälle liian suuri musta takki. 

Lataa naamari täältä >>

Kurpitsa

Jos et omista koko-oranssia vaatekertaa, voit vetäistä kalsarit housujen päälle ja lisätä viitan – tadaa, nyt olet kurpitsakostaja!

Lataa naamari täältä >>

Kissa

Kokomustaa päälle, muista lakata kynnetkin mustalla! Löytyisikö hännäksi vaikka musta kaulahuivi? Myös mummon muhvi voisi toimia asusteena.

Lataa naamari täältä >>

Viikinki-kalmakoira

Tämä kalmakoira on mielikuvitusväreissä, joten yhdistele villisti pinkkiä ja glitteriä, karvaa ja liehuvaa helmaa. Kuka sanoo, ettei kalmakoira voi olla kamalan tyylikäs?

Lataa naamari täältä >>

Hyönteinen

Hulluttele, vedä villasukat käteen ja pehmusta housujen takamus pyyhkeellä pulleaksi. Tämä ötökkä on uusi lajike, pumpulipeppupiipertäjä.

Lataa naamari täältä >>

Pirulainen

Tähän äitisi sanoisi “laita vaan omat vaattet”, mutta älä kuuntele häntä. Yhdistele mustaa ja punaista, muista viitta. Opettele myös pirullinen nauru – muahhahhaaaa! 

Lataa naamari täältä >>

Gerbiili

Harmaata, valkoista ja oranssia. Ja töpöhäntä vaikka täytetystä valkoisesta sukasta. Jos vetäiset päälle aamutakin, voit olla kotihiiren kaukainen serkku: hima-gerbiili. Siinä sitä vasta selittämistä.

Lataa naamari täältä >>

Kettu

Jos et omista oranssia, voit vetää överiksi ja pukea sinistä, keltaista ja punaista. Nyt olet Mozilla Firefox. Tämä vitsi voi olla nuoremmille juhlijoille hiukan outo konsepti, eihän kyseinen selain toiminut edes heidän vanhempiensa elinaikana (ainakaan kunnolla).

Nuorempi juhlakansa voikin siis etsiä pihalta pitkän oksanpätkän taikasauvaksi ja olla kettuvelho.

Lataa naamari täältä >>

Muumioitu alieni

Vihreää tai mitä tahansa värikästä vaatetta alle. Voit muumioida itsesi ensiapulaukun harsolla tai vessapaperilla. Ja jos alieni onkin hiukan hienommalta planeetalta, käytä värikkäitä huiveja.

Lataa naamari täältä >>

Verkkokaupat

Julkaisija

Toyrock

HUOM! Hinnat ovat suositushintoja ja ne voivat vaihdella myymäläkohtaisesti, samoin kuin valikoima. Muutokset Lasten Suuren Lelukirjan tuotetietoihin ovat mahdollisia. Jos haluat tietää leluista lisää, paikallinen lelumyymälä on paras asiantuntija.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa painovirheistä. Arvonlisävero ja maksut voivat muuttua.

Seuraa meitä: