Leluloikka säännöt 2021

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Toyrock Oy, Mainostoimisto SST

2. Arvonta

Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla 25.10.–20.12.2021. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä yhteystiedot osallistumislomakkeelle ja pelaamalla Leluloikka-peliä. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Arvonta suoritetaan joka viikko kaikkien kyseisen viikon aikana arvontalomakkeen vaaditulla tavalla täyttäneiden kesken.

Arvonta-ajat:

Ti 2.11.
Ti 9.11. 
Ti 16.11.
Ti 23.11.
Ti 30.11.
Ti 7.12.
Ti 14.12.
Ti 21.12.

Palkinto: 100 € arvoinen lelutuotepaketti, yksi tuotepaketti per viikko. 

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Palkinnon (tavarapalkinnon) arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen ilmoittamiensa yhteystietojen kautta kymmenen (10) arkipäivän kuluessa, Toyrock pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan. Voittajan etunimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto toimitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt. Arvonnan järjestäjän ja muiden sellaisten yhtiöiden työntekijät, jotka ovat tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa, eivät ole oikeutettuja osallistumaan tai palkintoon. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 25.10.–20.12.2021 välisenä aikana Leluloikka-pelin arvontalomakkeella, ellei toisin ilmoiteta. 

5. Osallistuminen

Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla ja osallistuminen tapahtuu täyttämällä yhteystiedot osallistumislomakkeelle ja pelaamalla Leluloikkapeliä. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Arvonta suoritetaan joka viikko kaikkien kyseisen viikon aikana arvontalomakkeen vaaditulla tavalla täyttäneiden kesken.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkintojen arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoja, mikäli osallistuja ei ole kirjannut ajantasaisia yhteystietojaan tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta, palkinnon toimittamisesta tai vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajasuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii käytetyimmissä internetselaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

7. Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, mikäli osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia.

Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

9. Muutokset

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Verkkokaupat

Julkaisija

Toyrock

HUOM! Hinnat ovat suositushintoja ja ne voivat vaihdella myymäläkohtaisesti, samoin kuin valikoima. Muutokset Lasten Suuren Lelukirjan tuotetietoihin ovat mahdollisia. Jos haluat tietää leluista lisää, paikallinen lelumyymälä on paras asiantuntija.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa painovirheistä. Arvonlisävero ja maksut voivat muuttua.

Seuraa meitä: