DOS -kampanjan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit
Toyrock Oy, tekninen toteuttaja SST Mainostoimisto

2. Arvonta
Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua tekemällä pelaajatyyppi-testin sekä jättämällä voimassa olevat yhteystiedot. Arvontaan voi osallistua kerran päivässä. Arvonta suoritetaan kaikkien arvontapäivään mennessä osallistuneiden kesken, kun kilpailu on päättynyt. Kilpailuaikaa on 30.3.2019 saakka.

Palkinnot: Arvomme kampanjan lopuksi kaikkien osallistujien kesken 10 tuotepakettia, yhteisarvoltaan noin 500 euroa. Yksi tuotepaketti sisältää UNO-, DOS-, Skip-bo- ja Phase10 -pelikortit. Yhden tuotepaketin arvo on noin 50 euroa.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Palkinnon arvoa ei voi muuttaa rahaksi, arvonnan järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Voittajan nimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto postitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä. Vain yksi voitto / osallistuja.

3. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Toyrock Oy:n tai SST Mainostoimiston työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 13.2.–30.3. välisenä aikana.

5. Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua Lelukirja.fi-sivustolla täyttämällä omat yhteystiedot sekä tekemällä pelaajatyyppi-testin.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Toyrock Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely
Annetut tiedot tallennetaan vain voitosta ilmoittamiseen eikä niitä käytetä markkinointiin. Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

9. Muutokset
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.