Testaa pelaajatyyppisi

Testaa pelaajatyyppisi

Oletko häikäilemätön huijari vai otatko pelin rennommin? Selvitä missä pelissä loistat ja jaa tulos myös kavereillesi.

1/5

Kortit on jaettu, mutta sinulla on yksi ylimääräinen kortti, mitä ratkaisua ehdotat:

2/5

Olet juuri hävinnyt tiukan pelin, miten reagoit:

3/5

Ystäväsi kuvailisi sinua pelaajana, mitä hän sanoisi:

4/5

Kaksi pelaajaa päätyy tasapisteisiin, miten reagoit:

5/5

Mikä on mottosi?

Huijari

Huijarin kanssa pelatessa on oltava silmät selässäkin. Hän kurkkii toisten kortteja, laskee väärin pisteitä ja hänen hihastaan löytyy aina vahvistusta huonoonkin jakokäteen. Huijari bluffaa, fuskaa, hämää, sumuttaa, harhauttaa, hämmentää ja jallittaa silmiään räpäyttämättä, ja jos et ole tarkkana, olet hävinnyt pelin. Huijarille voitto on voitto, saavutettiinpa se millä keinoin tahansa.

Huijarin kanssa pelaaminen ei ole koskaan ainakaan tylsää!

Sinulle sopii parhaiten tämä peli: Uno

Jaa:

Tee testi uudelleen »

Sääntöpoliisi

Sääntöpoliisin kanssa pelituokiot alkavat aina yhteisillä sääntösulkeisilla, joilla varmistetaan, ettei kukaan pääse kesken pelin huijaamaan. Sääntöpoliisia ei viilata linssiin! Hän opettelee ulkoa pelin sääntökirjan alusta loppuun saakka ja on aina valmiina lainaamaan sen pientä printtiä epäselvissä tilanteissa. Sääntöpoliisilla ei ole hauskaa, jos kaikki eivät noudata sääntöjä – ja kun sääntöpoliisilla ei ole hauskaa, kenelläkään ei ole hauskaa!

Pelaaminen ilman sääntöpoliisia voi päättyä täyteen kaaokseen!

Sinulle sopii parhaiten tämä peli: Dos

Jaa:

Tee testi uudelleen »

Kilpailuhenkinen kiihkoilija

Kilpailuhenkinen kiihkoilija ei tunne käsitettä hauska peli-ilta. Hänen kanssaan pelataan joko tosissaan tai ei lainkaan ja hän halveksuu pelaajia, jotka vain haluavat viettää rennosti aikaa kavereiden kanssa. Kiihkoilija tunnetaan temperamentistaan, jota hän näyttää pelin tuoksinassa avoimesti – joskus lentelee pelilauta ja toisinaan alkaa villi voitontanssi.

Kilpailuhenkinen kiihkoilija on täynnä voitontahtoa, määrätietoisuutensa takia nämä ihmiset menestyvät usein missä tahansa lajissa!

Sinulle sopii parhaiten tämä peli: Phase 10

Jaa:

Tee testi uudelleen »

Lupsakka fair play -pelaaja

Lupsakan fair play -pelaajan kanssa pelaaminen on aina hauskaa, sillä tämä pelaajatyyppi ymmärtää, että elämässä on isompiakin asioita kuin pelin voittaminen. Lupsakkuutensa ansiosta tämä pelaajatyyppi sovittelee usein pelin tuoksinassa tapahtuvia epäselvyyksiä. Jos sinulla ei ole hauskaa lupsakan fair play -pelaajan kanssa, vika on todennäköisesti sinussa!

Peli-ilta fair play -pelaajan luona on naurun täyteinen ja rentouttava kokemus, hänen pelipöytänsä ääreen ovat tervetulleita kaikki.

Sinulle sopii parhaiten tämä peli: Skip-bo

Jaa:

Tee testi uudelleen »

Täytä vielä yhteystietosi ja tilaa uutiskirjeemme. Saat näin aina ensimmäisten joukossa tiedot uutuuksistamme.

Kiitos tilauksestasi!

Jaa testituloksesi kavereille ja kutsu kaverit mukaan testaamaan omat peliprofiilinsa!

Löydät kaikki talven suosikkipelit täältä »

Tutustu peleihin:

Uno

UNO on jo klassikoksi muodostunut koko perheen suosittu korttipeli. Yhdistä värit ja numerot ja yritä päästä eroon kaikista korteistasi. Toimintakortit lisäävät peliin hauskuutta ja jännitystä ja tekevät jokaisesta pelikerrasta ainutlaatuisen.

Pelaajia: 2-10

Ikäsuositus: 7+

Parasta: klassikkopeli

Dos

Upea uutuus – UNO-pelin uusi ystävä on DOS! Pelissä on tavoitteena päästä eroon korteista ensimmäisenä. Kun kortteja on jäljellä kaksi, pelaaja huutaa DOS! Pelin voittaa se, joka kerää ensimmäisenä 200 pistettä.

Pelaajia: 2-4

Ikäsuositus: 7+

Parasta: hauska uutuus

Skip-bo

Skip-Bo on hauska koko perheen korttipeli. Pelaajat muodostavat numerojärjestyksessä olevia pinoja korteistaan ja yrittävät päästä eroon kaikista oman pöytäpinonsa korteista.

Pelaajia: 2-6

Ikäsuositus: 7+

Parasta: koko perheen peli

Phase10

Phase10 on korttipeli, jossa riittää haasteita. Tavoite on kerätä korttisarja ja jatkaa tasolta toiselle. Ensimmäinen, joka saa suoritettua kaikki 10 tasoa, voittaa pelin. Lisätwistiä peliin tuovat Wild ja Skip -kortit.

Pelaajia: 2-6

Ikäsuositus: 7+

Parasta: haastetta riittää