Säännöt

Etsi yksisarvinen ja voita 100 eurolla leluja -kampanjan säännöt

 1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Toyrock Oy ja Mainostoimisto SST

2. Arvonta

Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua löytämällä sivustolta yksisarvisen, klikkaamalla sen kuvaa sekä jättämällä yhteystiedot. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi 100 euron arvoinen lelulahjakortti. Arvonta suoritetaan tammikuussa 2018.

Arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Voittajan nimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto postitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Toyrock Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä, eivätkä Mainostoimisto SST:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika

Leluarvontaan voi osallistua vuoden 2018 aikana.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Lelukirja.fi-sivustolla täyttämällä omat yhteystiedot sekä löytämällä yksisarvisen.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Toyrock Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot tallennetaan vain voitosta ilmoittamiseen, eikä niitä käytetä markkinointiin. Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.