Suodata iän mukaan

Rakentaminen

Luovia rakennusleikkejä! Mielikuvitusta ruokkivat erilaiset rakennussarjat jaksavat innostaa leikkijää aina uudestaan. Erilaiset rakennuslelut ovat opettavaisia ja ruokkivat pienen lapsen motorisia taitoja. Rakentamisen kategoriasta löydät laajan valikoiman erilaisia rakennusleluja. Turvallisia ja helposti kasattavia, perinteisiä palikoita taaperon ensimmäisiin omiin torneihin. Pienoismalleja erilaisista laivoista ja lentokoneista ja melkeinpä kaikkea siltä väliltä. Rakentamisen maailmaan on helppo uppoutua ja useat sarjat tarjoavatkin paljon erilaisia laajennusosia, jotta rakennusinspiraatio ei jää ainakaan kiinni osien määrästä!

Heittäydy rakentamisen kategoriaan ja inspiroidu seuraavaan projektiin, oli se sitten koottava hävittäjä, pinottava puutorni tai magneettinen rakennelma.

Verkkokaupat

Julkaisija

Toyrock

HUOM! Hinnat ovat suositushintoja ja ne voivat vaihdella myymäläkohtaisesti, samoin kuin valikoima. Muutokset Lasten Suuren Lelukirjan tuotetietoihin ovat mahdollisia. Jos haluat tietää leluista lisää, paikallinen lelumyymälä on paras asiantuntija.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa painovirheistä. Arvonlisävero ja maksut voivat muuttua.

Seuraa meitä: