Polly Pocket -kilpailun säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Toyrock Oy ja Mainostoimisto SST

2. Arvonta

Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua valitsemalla yhden kolmesta Polly Pocket -hahmoista sekä jättämällä ajantasaiset yhteystiedot. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme (3 kpl) 100 euron arvoista lelutuotepakettia. Arvonta suoritetaan 31.5. mennessä.

Palkinnon arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Voittajan nimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto postitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Toyrock Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä, eivätkä Mainostoimisto SST:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten.

4. Osallistumisaika

Leluarvontaan voi osallistua 18.4–19.5.2019 välisenä aikana.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Lelukirja.fi-sivustolla täyttämällä omat ajantasaiset yhteystiedot sekä valitsemalla suosikkinsa Polly Pocket -hahmoista.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Toyrock Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot käytetään voitosta ilmoittamiseen, niitä ei käytetä markkinointiin. Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti, lue lisää tietosuojaselosteesta.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

9. Muutokset

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.