Suodata iän mukaan

Eläimet ja hahmot

Pehmolelut, eläimet ja erilaiset hahmot sopivat monenlaiseen menoon ja leikkiin. On hauska hypätä leikkiin omien televisiosta, kirjoista tai peleistä tuttujen lempihahmojen kanssa. Pienet figuurilelut tuovat leikkiin kokonaan uuden ulottuvuuden. Hahmojen avulla voi luoda kokonaisia uusia maailmoja ja ympäristöjä, vain mielikuvitus on rajana.

Pehmolelu on sekä hauska leikkikaveri että tärkeä ystävä unihetkiin. Löydät valikoimastamme niin TikTokissa huippusuosioon nousseet FlipFlop-mielialamustekalat, Squismallows-pehmolelut kuin muutkin hauskat uutuuspehmolelut, kuten säihkysilmäiset Ty Beanie Boos-pehmot ja suloisen halittavat Ty Squish a Boos-pehmot. Lisäksi valikoimassamme on perinteisempiä Disney- ja Ryhmä Hau-pehmoleluja sekä suositut jättipehmolelut.

Verkkokaupat

Julkaisija

Toyrock

HUOM! Hinnat ovat suositushintoja ja ne voivat vaihdella myymäläkohtaisesti, samoin kuin valikoima. Muutokset Lasten Suuren Lelukirjan tuotetietoihin ovat mahdollisia. Jos haluat tietää leluista lisää, paikallinen lelumyymälä on paras asiantuntija.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa painovirheistä. Arvonlisävero ja maksut voivat muuttua.

Seuraa meitä: