Suodata iän mukaan

Autot ja kulkuneuvot

Täältä löydät vauhtia monenlaisiin leikkeihin ja päristelyihin! Brion autot ovat jo klassikko. Brion kilpa-auto kuuluu pienimpien lempi menopeleihin. Kyseisen kilpa-auton saa nykyään myös kauko-ohjattavana, jolloin vauhtia saa annettua ohjaimesta. Brion valikoimasta löydät myös erilaiset junat ja veturit. Ne yhdistyvät Brion junarataan, jossa vain mielikuvitus on rajana. Brion vetureita löydät myös patteriversiona, paristokäyttöisen höyryjunan matkaa on mukava seurata.

Tunnettuja ajoneuvoja valmistaa myös tuttu merkki Plasto, jolta löytyy upeita muovisia leluja sisä- ja ulkoleikkeihin. Plaston kestävät autot kiitävät pienissä käsissä pitkin lattioita, mutta niillä kauhotaan myös hiekkalaatikon hiekkalinnat ja kaahataan kilpaa kivisellä tiellä. Ehdottomia työmaa-ajoneuvoja ovat esimerkiksi iso kuorma-auto ja kauhakuormaajasetti.

Verkkokaupat

Julkaisija

Toyrock

HUOM! Hinnat ovat suositushintoja ja ne voivat vaihdella myymäläkohtaisesti, samoin kuin valikoima. Muutokset Lasten Suuren Lelukirjan tuotetietoihin ovat mahdollisia. Jos haluat tietää leluista lisää, paikallinen lelumyymälä on paras asiantuntija.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa painovirheistä. Arvonlisävero ja maksut voivat muuttua.

Seuraa meitä: