Suodata iän mukaan

Askartelu

Askartelu on hauskaa puuhaa, jota lapsen on hauska touhuta vaikka yhdessä aikuisen kanssa! Askartelu on mukavaa ajanvietettä ja se kannustaa lapsia luovuuteen. Mukavaa askartelupuuhaa kaikenikäisille on Hamahelmien kanssa näpertely. Hama helmistä voi muotoilla hauskoja kuvioita valmiisiin muotteihin tai luoda muoteilla itse suunnittelemiasi muotoja. Valmiita hahmoja löytyy valikoimistamme esim. Pipsa Possun tai hurjien merirosvojen muodossa. Hamahelmistä voi myös valmistaa vaikka rannekorun lempi väreistäsi!

Jännittäviä muotoja voit valmistaa myös Aquabeds-helmillä. Pikkuruisia helmiä löytyy varmasti kaikkien lempiväreissä, unohtamatta upeita kimalluksia. Aquabeds-helmet asetellaan haluttuun värikkääseen muotoon ja lopuksi kastellaan paketin mukana tulevalla pipetillä, joka jähmettää helmet muotoonsa. Pienet ja luovat tuotokset sopii koristeeksi tai voit luoda Aquabeds-helmillä vaikka tarvikkeita omiin leikkeihisi.

Verkkokaupat

Julkaisija

Toyrock

HUOM! Hinnat ovat suositushintoja ja ne voivat vaihdella myymäläkohtaisesti, samoin kuin valikoima. Muutokset Lasten Suuren Lelukirjan tuotetietoihin ovat mahdollisia. Jos haluat tietää leluista lisää, paikallinen lelumyymälä on paras asiantuntija.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa painovirheistä. Arvonlisävero ja maksut voivat muuttua.

Seuraa meitä: